Hrvatska
Nakon 20 dana u igru se vraća Šibenka

Nakon 20 dana u igru se vraća Šibenka

Unatoč problemima protiv Hermesa se najavljuje pobjeda.

Momčad Šibenke je izašla iz samoizolacije i vraća se na parkete. U srijedu 23. prosinca Šibenčani gostuju kod Hermes Analitice. Susret počinje u 18 sati. 

Kapetan Domagoj Bašić i trener Dženan Rahimić unatoč velikim problemima najavljuju pobjedu Šibenke.

Domagoj Bašić: 

Igramo protiv ekipe koja svoju kvalitetu ne pokazuje stanjem na tablici. Imaju dosta iskusnih igrača i kvalitetnog trenera koji je godinama u prvoj ligi. Oni će se sigurno pokušati dobro spremiti za nas i pokušati pobijediti. Mi imamo neke svoje probleme, izašli smo iz izolacije, bili smo bez dosta igrača posljednjih dana zbog ozljeda i bolesti, ali svakako idemo u Zagreb po pobjedu.

Dženan Rahimić:

Prošlo je skoro 20 dana od naše zadnje utakmice sa Splitom, nakon toga je došla ta izolacija gdje je pola ekipe bila po kućama, a pola ekipe je treniralo. Nadam se da to neće ostaviti prevelikog traga na moje momke i da ćemo na ovoj utakmici sa Hermesom izgledati najbolje što možemo. Hermes je jedna iskusna ekipa, to su igrači koji dugo igraju Premijer ligu. Istina, fali im još malo rotacije, ali bez obzira na sve moramo im pristupiti maksimalno ozbiljno, dati sve od sebe, koliko je to moguće u ovom trenutku i ja se nadam pobjedi.