Time-out
JUMBO GALERIJA: Nakon derbija bilih i plavih požutjela je splitska riva

JUMBO GALERIJA: Nakon derbija bilih i plavih požutjela je splitska riva

Roko Gizdavčić prodao pretplatu mami Tanji.

Bilo je to neobično nedjeljno jutro kada se splitska Riva žutila kao rijetko kada. S Gripa su se na promociju nove sezone i prodaju pretplata spustili prvotimci Splita, a mlađe kategorije, pod vodstvom trenera Luke Škeve, Mira Bubića i Filipa Najeva, održale su pokazne treninge.

- Ajme, što ste mi lipi, svi tako u žuto. A i dobro igrate - kazivala je oduševljena gospođa Ružica dok je kupovala svoju pretplatu.

Među brojnim, koji su došli kupiti svoju pretplatu, bio je i proslavljeni reprezentativac Ante Šerić, a gradonačelnik Andro Krstulović-Opara odjenuo je žutu majicu kako bi bio u trendu.

- Vjerujem da će biti odlična sezona, pozivam sve da napune Gripe - rekao je gradonačelnik Splita.

Prvotimci su strpljivo dijelili autograme, uživali u svakom trenutku...

- Hm, kad sve ovo vidim stvarno sam oduševljen. Kao da sam došao živjeti i igrati u raj - nije skrivao svoje oduševljenje Amerikanac u "žutom" Jamel Morris.

Mate Kalajžić bio je na specijalni prodavač pretplata za pripadnice ljepšeg spola, a mlađahni prvotimac, 17-godišnji Roko Gizdavčić pokazao je trgovačko umijeće i pretplatu za sezonu 2018/19 uspio prodati svojoj mami Tanji.

Trener Vladimir Anzulović sa strane se smješkao, uživao gledajući kako se njegovi igrači zabavljaju, kako Splićani žive s njegovom momčadi.

- Sa svim ovim događanjima pred nas je stavljena odgovornost, nadamo se da ćemo uspjeti odgovoriti na pravi način - kazao je Anzulović.






Tagovi kk split