Hrvatska
Nakon dva tjedna na klupu Furnira se vratio Krstić

Nakon dva tjedna na klupu Furnira se vratio Krstić

Moramo pobijediti Hermes Analiticu.

Prvu utakmicu u novoj godini košarkaši Furnira će odigrati u srijedu (18.00) kada će u SD Dubrava ugostiti Hermes Analiticu u 16.kolu HT Premijer lige. Bit će to dvoboj pretposljednje i posljednje momčadi lige, a Dubravaši će tražiti pobjedu s kojom bi se odvojili od Analitičara i krenuli prema sredini tablice. Posljednji susret u Zadru protiv Sonik Puntamike zbog bolesti je propustio trener Vladimir Krstić koji se treniranju momčadi vratio u subotu.

”Nisam bio dva tjedna s momčadi i sigurno se to osjetilo jer nije lako kad nema nekog igrača, a kamoli trenera. Moramo se vratiti radu i što bolje se pripremiti za nastavak sezone. Pojačali smo se s Makurom koji će nam pomoći nakon odlaska Brankovića, posebno u skoku.”..kaže Krstić i uoči dolaska Hermes Analitice naglašava

”To je utakmica koju moramo pobjediti. Igramo sa suparnikom koji nas je dobio nakon dva produžetka u prvom dijelu sezone. Oni su tada imali bolji igrački kadar, ali i mi smo za razliku od te utakmice ostali bez Brankovića, Brzoje i Buovca. Tada nije igrao Pandurić, a sada će igrati i uz Makura vjerujem da uz jednu agresivnu i dobru obranu utakmicu moramo privesti u našu korist”

Pred Dubravašima je početak niza utakmica od svaka tri dana, a nakon dvoboja sa Hermes Analiticom već u subotu će ugostiti Šibenku, a iduće srijede slijedi gostovanje kod Vrijednosnica Osijek.

Susret Furnir – Hermes Analitica možete pratiti putem HKS-TV-a