Hrvatska
Nakon iznenadnog odlaska iz Alkara Jacović se vratio doma

Nakon iznenadnog odlaska iz Alkara Jacović se vratio doma

Autor: B.T. Photo: KK Cedevita junior

Novi - stari igrač Cedevite Junior.

Nakon iznenadnog odlaska iz KK Alkar, 21-godišnje krilo Fran Jacović (08.08.1999. Zagreb) vratio se nakon sezone izbivanja u Cedevitu Junior. 

199 cm visoki Jacović prošao je sve uzrasne kategorije u Cedeviti da bi prošlu sezonu odigrao u HT Premijer ligi u dresu Alkara. U 21 utakmicu prosječno je igrao 27 minuta uz 6.5 koševa, 3.4 skokova i 1.7 asistencija. 

"Puno toga se dogodilo u godinu dana koliko sam izbivao iz Zagreba, iz Doma košarke Cedevita. Dolazim iz Alkara, iz Premijer lige, gdje sam stekao to prvo pravo prvoligaško iskustvo što mi dosta znači. Vjerujem da sam s te strane i dosta igrački napredovao. I evo me natrag, drago mi je da sam se vratio doma. Znam kako tu stvari stoje, dobar trener, puno se radi, vjerujem da je pred nama dobra sezona", rekao je nakon prvog treninga u narančastom dresu Fran Jacović.

 "Drago mi je da je klub ostao ambiciozan i da se želi napredovati a nama je prvi cilj da budemo što bolji i na što višem mjestu ljestvice Prve hrvatske lige. Iskreno, mislim da je momčad dobra, s mladim ali perspektivnim igračima željnim napredovanja i da možemo napraviti puno. Naravno, uz puno treniranja i puno rada."