Europa i Svijet
Nakon pobjede nad Mađarskom Musa ispalio projektil: Vjerujemo da možemo dobiti bilo koga na svijetu

Nakon pobjede nad Mađarskom Musa ispalio projektil: Vjerujemo da možemo dobiti bilo koga na svijetu

Autor: Teo Cilar Photo: FIBA

Velika pobjeda Bosne i Hercegovine u prvom kolu Eurobasketa.

Nakon pobjede Bosne i Hercegovine protiv Mađarske s 95:85 na otvaranju Eurobasketa, jedan od najboljih u pobjedi bio je Džanan Musa s 19 poena, 6 asistencija i 5 skokova. Nije krio zadovoljstvo nakon vrlo važne pobjede.

- Mađarska je odlična momčad, znali smo što moramo napraviti da dobijemo, držali smo se trenerovog plana, imali smo uspona i padova. Znali smo što moramo popraviti u drugom poluvremenu da dođemo do pobjede, to smo i napravili.


Samopouzdanje je na vrhuncu u taboru BiH nakon pobjede protiv Francuske, a dodatno je poraslo nakon pobjede protiv Mađara.

- Imamo vjetar u leđa koji nam je potreban trenutno. Vjerujemo svi jedan u drugoga, pobjedom protiv Francuske pokazali smo da možemo igrati protiv svakoga. Dogovorili smo se da ovdje idemo 100 posto u svakoj utakmici i ako ostanemo svi zdravi, možemo napraviti dobar rezultat. Sada smo motivirani za Njemačku pred punom dvoranom njihovih navijača, puni samopouzdanja nakon pobjede nad Francuskom uvjereni da možemo dobiti bilo koga na svijetu, zaključio je za kraj Musa.