Hrvatska
Nakon Wembija i Neal napustio Sinj

Nakon Wembija i Neal napustio Sinj

Autor: Ferata.hr Photo: Ferata.hr

Hvala Bogu što sam sigurno i zdravo stigao doma.

I drugi Amerikanac iz redova Alkara, Nickolas Neal, odlučio je napustiti Hrvatsku i vratiti se u Sjedinjene Američke Države, javlja Ferata.hr. 

Nakon Emmanuela Wembija koji je Sinj napustio prošlog tjedna, njegov primjer slijedio je i nešto stariji Nicholas Neal, prvenstveno zbog sve nepovoljnije situacije vezane uz pandemiju koronavirusa.

Kako za sada nema naznaka kada bi se prvenstvo HT Premijer lige moglo nastaviti, ovakva odluka bila je očekivana.

Neal je u ovoj sezoni bio nesumnjivo prvo ime Alkara, ali ne samo Alkara nego i čitave lige. Sjajni Amerikanac vodio je u poretku za MVP-a lige, a bio je vodeći i po broju ukradenih lopti, drugi strijelac te treći u poretku najboljih asistenata.

Brojke su to koje su impresivne i prava je šteta što se prvenstvo nije nastavilo pa da se jedan igrač Alkara okruni titulom igrača godine.

Kako god da bilo, Neal i Wembi su ostavili otvorenu mogućnost da i naredne sezone budu u dresu Alkara.

Službeni facebook profil KK Alkar prenio je poruku Nickolasa Neal koju je obavio na svom profilu, a njegovu poruku u kojoj kaže da mu bila čast igrati za Alkar prenosi i Ferata…

- Hvala Bogu što sam sigurno i zdravo stigao doma. Zahvaljujem se od srca ljudima u Hrvatskoj i Sinju što su me tretirali kao obitelj od prvog dana. Bila mi je čast i zadovoljstvo nositi taj poznati dres Alkara. Hvala navijačima, Maliganima, treneru i klubu. Sinj i Hrvatska će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu.