Hrvatska
Nastavljaju li suradnju Šibenka i Dželalija?

Nastavljaju li suradnju Šibenka i Dželalija?

'Krnja' Šibenka se vratila treninzima.

Nakon odluke Vlade Republike Hrvatske kojom se omogućuju treninzi seniorskim ekipama koje sudjeluju u najvišem rangu natjecanja, u dvoranu su se vratili i košarkaši Šibenke. Doduše, Premijer liga je odlukom HKS-a definitivno okončana, kolo prije kraja drugog kruga, ali formu treba održavati.

– Trenirat će se po grupama, s troje-četvero igrača istovremeno, pod paskom kondicijskog trenera Baljkasa. Dakle, riječ je o onim osnovama, jer igrači se trebaju vratiti u formu nakon duge pauze. Kada će se početi s kolektivnim trenizima odlučit će Stožer civilne zaštite – kazao je za Šibenski portal sportski direktor Šibenke Filip Vukičević.

Inače, nekim igračima istekli su ugovori. Riječ je o igračima ‘sa strane’ (Vuko, Vladović, Vraneš, Jurković), tako da su ugovorima ostali vezani domaći, mlađi igrači, plus Milkeović. Riječ je o sljedećim igračima; Nakić, Šarić, Bašić, Gulin, Mileković, T. Ivišić, Z. Ivišić, Pleadin, Klarin, Vlaić, Antić, Živković i Vrančić. Ona, još mlađa garda, radit će po posebnom rasporedu. Ugovor uskoro istječe i treneru Ediju Dželaliji, a hoće li se potpisati novi, ne zna se.

– Nismo još o tome razgovarali, jer još ne znamo kako će se razvijati ova situacija, kako će uopće izgledati sljedeća sezona. Izgubili smo dosta sponzora, puno je upitnika, tako da ćemo ići korak po korak – izvijestio nas je Vukičević.