Hrvatska
Regija
Nazor: Uživao sam u ovoj povijesnoj dvorani

Nazor: Uživao sam u ovoj povijesnoj dvorani

Autor: KK Cibona

Publika je imala što za vidjeti.

Vrijednu pobjedu protiv Petrol Olimpije u Ljubljani u 13. kolu ABA lige prokomentirali su trener Zagrepčana Ante Nazor i igrač Josip Bilinovac. 

” Čestitao bih svim akterima večeras, a posebno publici koja je svoju momčad bodrila na jednom korektnom nivou. Uživao sam večeras u ovoj povijesnoj dvorani. Čestitao bih protivniku koji se borio do kraja, a velike čestitke i mojim momcima koji su pokazali karakter i mentalnu čvrstoću u dramatičnim trenucima utakmice,” izjavio je nakon utakmice trener Vukova Ante Nazor.

” Utakmica je bila jako dramatična s dosta rezultatskih obrata. Publika je imala što za vidjeti. Isčupali smo zasluženo ovu pobjedu”, zaključio je Nazor.

” Bila je ovo jedna čudna i teška utakmica s dosta rezultatskih promjena. Pokazali smo timsku igru i karakter pogotovo u trenucima kada smo bili u velikome minusu. Odigrali smo par timskih akcija, vratili se u igru i na kraju ušli u neizvjesnu završnicu koju smo sretno priveli kraju” , podvukao je Cibonin košarkaš Josip Bilinovac.