Hrvatska
Regija
Neizrečena ljutnja Naglića i suosjećanje Nikolića

Neizrečena ljutnja Naglića i suosjećanje Nikolića

Autor: Paulo Sarić

„Svaki put kada smo ih dotaknuli sviran nam je faul“

Nakon tijesnog poraza od najtrofejnije regionalne momčadi trener Naglić je nezadovoljan došao na konferenciju za medije. Iz njegovih se riječi nije moglo iščitati je li nezadovoljan igrom svoje momčadi, tijekom utakmice ili sudačkim kriterijem, no mogao se steći dojam da se radi o potonjem.

- Preemotivno smo ušli u utakmicu. Željeli smo je riješiti prije nego se ona rješava. Kratka rotacija i veliki broj penala u prvome poluvrijemenu onemogućio nas je u agresivnoj igri. To je rezultiralo slabijom obranom. Svaki puta kada smo ih dotakli sviran nam je faul. Imali smo dosta promašenih bacanja i puno promašenih zicera. Mi smo očekivali puno od današnje utakmica, ali trebalo je imati i sreće. Marinković je zabio šut koji reže noge i nakon toga je bilo gotovo – kazao je Aramis Naglić.

Usput se osvrnuo i na sportski dio utakmice.

 - Naš je problem što smo prilično mršava momčad. Nemamo mišića. Špralja je kasnije unio nešto energije, ali bili smo lagani – zaključio je trener Zadrana.

Trener Nikolić nije imao takvih problema. Njegova je momčad još u četvrtak došla u Zadar ne bi li se u potpunosti spremila za današnji dvoboj. To su na koncu i pokazali na parketu.

- Bili smo spremni na atmosferu koja nas je dočekala. Moji igrači su još uvijek djeca koja se uče košarci. Spremali smo se nekoliko dana za utakmicu sa Zadrom i dobro smo odigrali, no moram istaknuti da je ovo bila utakmica bez obrana – smatra Miroslav Nikolić.

Upitan da prokomentira fantastičnu utakmicu Vanje Marinkovića prokomentirao je:

- Marinković je odigrao utakmicu života, šutirao je nevjerojatnih 13/15 – napomenuo je gostujući trener i prilikom odlaska s konferencije za medije kratko kazao treneru Nagliću – žao mi je!