Hrvatska
Neobična utakmica: Omiš u drugom poluvremenu postigao samo osam poena

Neobična utakmica: Omiš u drugom poluvremenu postigao samo osam poena

Autor: Krešimir Galić Photo: KSZ

Pobjeda Zagreba

Nesvakidašnju utakmicu odigrali su Zagreb i Omiš Čagalj Tours u 3.kolu Prve muške lige. Sastav Bože Radoša je slavio pobjedu 78:36 u utakmici gdje su gosti u drugom poluvremenu ubacili samo osam poena (po četiri u trećoj i četvrtoj četvrtini). Nakon prve četvrtine (21:20) malo je što upućivalo da će gosti u idućih trideset minuta ubaciti samo 16 poena. Na poluvremenu je bilo 46:28, a činjenica da su gosti utakmicu završili s 22 posto šuta (trice 2/24) dovoljno govori.

Dorian Jelenek s 16 poena i Kristijan Joksimović s 13 su predvodili domaćine koji su uz Kvarner i Vrijednosnice Osijek ostali jedina neporažena momčad. Kod gostiju Ivan Mimica je ubacio 12 poena.

”Čestitke Zagrebu koji nas je pregazio energijom, trkom, skokom, kombinatorikom jer jednostavno nismo imali snage da uopće dođemo u priliku da ovaj susret završi pristojno za nas. Nadam se da će nas ovaj susret resetirati i da nećemo ovakvu predstavu više ponoviti”..kazao je trener Omiša Ante Nazor.

”Čestitam dečkima na odličnoj utakmici gdje su prikazali visoki nivo intenziteta i jednostavno vidjelo se već nakon prve četvrtine da Omiš nije u stanju to pratiti. Odradili smo utakmicu od prve do zadnje minute i to me veseli. Želim Omišu, mom klubu za kojeg sam igrao, puno sreće u nastavku sezone”..dodao je Bože Radoš, trener Zagreba.