Hrvatska
Neporaženi trio predvodi poredak Šibenske košarkaške lige

Neporaženi trio predvodi poredak Šibenske košarkaške lige

DOŠK, GKK Šibenik 2 i Šubićevac drže vrh.

Šibenska rekreativna košarkaška liga u četvrtom je kolu gostovala u Drnišu. Barem njezin veći dio. Naime, četiri od pet utakmica odigrano je kod DOŠK-ovaca, koji su se kao i uvijek pokazali dobrim domaćinima, piše Šibenski portal

Što se tiče poretka, ništa novo na vrhu. Tri ekipe, KK DOŠK Optika Petra, GKK Šibenik II i Šubićevac i dalje predvode karavanu, s maksimalnim učinkom. S druge strane, Kruška je ‘sazrijela’ za prvu pobjedu, pa su na nuli ostale još samo dvije ekipe, Oxford i Print Centar Šibenik.

Drniškom ‘izletu’ prethodio je dvoboj RKK Šibaj TV i Kruške u Šibeniku, koji su svoj dvoboj odigrali dan ranije.  Iako su se nadali drugoj ligaškoj pobjedi, ‘novinari’ su ostali gladni kraj Kruške. ‘Voćari’ su u tvrdoj utakmici slavili sa 55:46 (J. Rončević 17/Z.Huljev 21).


Drniški dio četvrtog kola otvoren je pak susretom GKK Šibenik II – Print Centar Šibenik. Juniori narančastih opravdali su ulogu favorita i pobijedili sa 86:67 (M.Klepo 22/K. Štrkalj 22).


 Četvrtu pobjedu u četvrtoj utakmici upisao je i Šubićevac, koji je sa 94:69 nadigrao CB Viktoriju (Duvančić 21/Berljafa 22).


Stopostotni niz nastavio je i domaćin, KK DOŠK Optika Petra. Drnišani su sa 99:79 svladali KK Crnicu (M.Brajković 47/M. Pavelić 20).


Kolo je zaključeno dvobojem Oxforda i VUŠ Public Bara, a slavili su potonji sa 63:52 (H.Guzić 19/M.Galić 10).


U sljedećem kolu sastaju se CB Viktoria – KK DOŠK Optika Petra, RKK Šibaj TV – VUŠ Public Bar, Print Centar Šibenik – Oxford, Šubićevac – KK Crnica i GKK Šibenik II – Kruška.


POREDAK