Hrvatska
Nesuđeni Cibos u dresu Škrljeva dočekuje Cibonu: Kod kuće uvijek idemo na pobjedu

Nesuđeni Cibos u dresu Škrljeva dočekuje Cibonu: Kod kuće uvijek idemo na pobjedu

Autor: Duje Jurić

Adnan Arslanagić

„S kim god igramo na našem terenu idemo na pobjedu, bez obzira bilo to Cibona ili bilo tko drugi. Iako jesu neki favoriti na papiru smatram da će to biti jedna dobra utakmica u kojoj se i mi nešto pitamo“, rekao je BiH razigravač Adnan Arslanagić na posljednjem treningu Adria Oil Škrljeva uoči današnje utakmice sa Cibonom. 

Nesuđeni Cibonaš, koji je proljeće proveo trenirajući sa Vukovima, na kraju je sletio na Škrljevo. Arslanagić se osvrnuo i na večerašnji roster Cibone u kojem neće biti Planinića, Markote, Brankovića i Reynoldsa, jer su na datum odigravanja zaostale utakmice 7. kola HT Premjer lige bili u drugim klubovima.

 „Takva su pravila i možda je to dobro za nas. Mi se ne obaziremo na to, mi se fokusiramo kako mi izgledamo, kako mi igramo. Mi smo sada imali dva tri dana slobodno. Uspjeli smo se odmoriti, sabrati glave. Dobro treniramo i sto posto spremni dočekujemo tu utakmicu.“

I dok Cibona ne može računati na četvoricu, Zeleni će biti lišeni usluga Frana Pilepića, koji će ekipu bodriti sa tribina.

Bivši kapetan i povratnik na parkete nakon teške ozljede Josip Barnjak smatra da se sa Cibonom može igrati, pogotovo u ovakvom sastavu. „Vidimo tu neke naše šanse. Nakon kvalitetne utakmice sa Splitom, nadam se da će takva utakmica biti i sa Cibonom. Nadamo se da ćemo što više biti u egalu i da ćemo utakmicu prelomiti u našu korist. Nadamo se da će nas poslužiti i šut, koji nam zadnje vrijeme baš i ne ide, te da ćemo biti dobri u tom segmentu“, naglasio je Barnjak.

Utakmica se od 18 sati igra u Dvorani Mavrinci na Čavlima, a ljubitelji košarke mogu je pratiti na kanalu HKS TV i u prijenosu na Radio Korzu.