Hrvatska
Nevolje na startu priprema: Turisti "istjerali" iz stanova igrače Zadra

Nevolje na startu priprema: Turisti "istjerali" iz stanova igrače Zadra

Autor: Sport 023

Vjerovali ili ne.

Tek što su počele pripreme prve momčadi Košarkaškog kluba Zadar, već su se pojavili prvi problemi, javljaju kolege s portala sport023. I to ne mali. Nakon prozivke i prvog treninga, koji je odrađen jutros na Višnjiku, svi igrači koji nemaju smještaj u Zadru vratili su se svojim kućama.

U Zadar će se vratiti tek onda kada im klub osigura smještaj i tada će se priključiti malobrojnom, uglavnom mlađem, ostatku momčadi, koji će u međuvremenu nastaviti s pripremama.

- S obzirom na veliki broj turista u Zadru došlo je do problema oko smještaja kojega smo predvidjeli za igrače. Odlučili smo da ćemo ovaj tjedan raditi individualno po planu kondicijskog trenera Marija Mandira. Pitanje smještaja bit će riješeno u što kraćem vremenu - rekao nam je Josip Begonja, glasnogovornik KK Zadra.


Dakle, ono što je sigurno je da će prvi tjedan priprema proći bez igrača koji nisu iz Zadra, a to su Uroš Luković, Aleksandar Bursać, Dario Drežnjak, Antonio Jordano, Domagoj Vuković i Martin Junaković.

Sreća samo što se na današnjem treningu nije pojavio i Justin Carter, jer bi njegov povratak kući pa opet u Zadar ipak potrajao nešto dulje.


Tagovi kk zadar