Hrvatska
Nicević na rapolaganje dobio Zulinog studenta i talentiranog igrača Šibenika

Nicević na rapolaganje dobio Zulinog studenta i talentiranog igrača Šibenika

Pula 1981 gradi momčad za našad na HT Premijer ligu.

KK Pula 1981 slaže zanimljivu momčad za novu sezonu Prve muške lige. Trener Sandro Nicević već sada u rosteru ima igrače s kojima se može nadati velikim stvarima, a one podrazumijevaju i napad na HT Premijer ligu. 

Momčadi su se posljednjih dana priključila dva Šibenčanina. 

Martin Klepo, 19-godišnji bek iz Oklaja blizu Šibenika, potpisao je ugovor s Pulom 1981 čije će boje braniti u nadolazećoj sezoni. 193 cm visoki igrač u Pulu dolazi upravo iz premijerligaša GKK Šibenik, gdje je proveo posljednje dvije sezone, dok je sezonu 2016/17 nastupao za Jolly JBS.

"Za potpis s Bijeloplavima sam se odlučio prvenstveno jer je klub u posljednjim sezonama dokazao da je organiziran, posložen i ambiciozan te tu vidim svoj prostor za napredak" - izjavio je vidno zadovoljni Klepo nakon potpisa. 

"Nadam se da ćemo stvoriti pravu kemiju u ekipi i upisati što je više moguće pobjeda. Navijači od mene mogu očekivati maksimalan angažman, vjerujem da nas očekuje jedna pozitivna sezona" - zaključio je Klepo.

Potpis na ugovor s Košarkaškim klubom Pula 1981 stavio je i Matija Bilalović, 22-godišnji Šibenčanin, koji je prošle sezone igrao za riječki Kvarner 2010 i s 22.7 koševa po susretu bio drugi najbolji strijelac Prve muške lige, a poenima je dodao i 4,6 skokova i 1,7 asistencija u prosjeku.

Trener Sandro Nicević u rosteru dobiva iznimno kvalitetnog strijelca od kojeg se očekuje da bude jedan od nositelja igre u nadolazećoj sezoni. 197 centimetara visoko krilo u karijeri je igrao za Jolly JBŠ, Škrljevo, Crikvenicu i Istrauni, prije posljednje sezone u Rijeci, koju je okrunio pozivom hrvatsku studentsku košarkašku reprezentaciju s kojom je u srpnju nastupio na Univerzijadi u Napulju, drugom multisportskom natjecanju po veličini na svijetu.

"Pula 1981 se uoči sezone pokazala kao ambiciozan klub, ljudi u klubu, kao i trener Nicević, pokazali su da imaju konkretnu viziju u kojem pravcu klub treba ići u narednom periodu i drago mi je što ću svojim igrama imati priliku doprinijeti ostvarivanju zacrtanih ciljeva" - izjavio je Bilalović te zaključio

- "Vjerujem da ćemo imati konkurentnu, mladu momčad, koja bi se uz dobru atmosferu uključila u borbu za vrh ljestvice, što je po meni, glavni cilj sezone".