Europa i Svijet
Hrvatska
Nik Slavica se u Interu zadržao jedan dan, čelnici Intera su šokirani

Nik Slavica se u Interu zadržao jedan dan, čelnici Intera su šokirani

Autor: Branko Tabak

Talentirani Šibenčanin brzopotezno okončao prvi inozemni angažman.

Nik Slavica se nije dugo zadržao u Interu iz Bratislave. Došao je i otišao. Sve se odigralo unutar 24 sata.  

Kako je objavljeno na klupskim stranicama slovačkog prvaka, za čijim je kormilor hrvatski trener Aramis Naglić, Nika je u srijedu iz Zagreba dovezao vozač, 22-godišnji Šibenčanin je odradio popodnevni trening i večerao s ekipom. Nakon toga Slavica je izjavio da je pod dugoročnim pritiskom te je u razgovoru s Nglićem i irektorom Michalom Ondrušom, izrazio želju da se vrati kući. Skljedeće jutro već je bio u autobusu za Zagreb. Tako je brzo i neočekivano završio svoj prvi inozemni angažman.

- Ne mogu prosuditi motive i razloge koji su ga doveli do tako snažne želje za se nakon tako kratkom vremena vrati kući. Mislilo sam da sam sve prošao u košarci, ali ovo...Ovo me iznendailo, u nevjerici je odmahnuo glavom Michal Ondruš, generalni direktor žuto-crnih, piše klupski portal i nastavlja.

Unatoč činjenici da je rani odlazak Niki Slavica prouzrokovao poteškoće u Interu, želimo da ovaj talentirani igrač nađe mir kod kuće, u Hrvatskoj, i da u budućnosti ispuni svoj neosporni talent, za koji su mu stručnjaci donedavno predviđali veliku budućnost, stoji na službenim stranicama kluba iz Bratislave.