Time-out
Nika Muhl: Ne bi bilo nezasluženo da se Ragusu proglasi prvakom

Nika Muhl: Ne bi bilo nezasluženo da se Ragusu proglasi prvakom

Košarkaši Splita odgovarju Maršiću na 8, a Zagrepčani Galiću na 5 pitanja.

Za vrijeme trajanja koronavirusa obustavljeni su svi trenažni i natjecateljski programi sportaša, a kroz našu rubliku Karantena 5+ postavljamo pitanja košarkašicama i košarkašima uz temu provođenja vremena za vrijeme ove epidemije, najdraže utakmice i detalja iz sezone koja službeno još nije završila, najdražem filmu ili knjizi te o tome trebaju li se Zadar i Ragusa proglasiti prvacima Hrvatske. Prva gošća je košarkašica Trešnjevke 2009 Nika Muhl.

1. Kako provodiš vrijeme?

Kod kuće sa svojom obitelji, družimo se, vježbamo, učimo, u svakom slučaju pokušavamo si popuniti raspored cijelog dana da nam ne bude dosadno, i ide nam dobro za sad.

2. Koji bi film ili knjigu preporučila čitateljima portala ?

Pa ne mogu sad izdvojiti nešto posebno  što želim pogledati ili pročitati ali definitivno hoću sad kada imam vremena.

3. Najdraža utakmica sezone ?

Moja najdraža utakmica ove sezone mislim da se tek trebala odigrati ali od ovih bi izdvojila utakmicu protiv Medveščaka u gostima jer mislim da nam je ta utakmica dala jedan vjetar u leđa prema ostatku sezone, i timski duh na toj utakmici stvorio mi je osjećaj kojeg se nisam mogla riješiti tjedan dana poslije.

4. U slučaju da ne dođe do nastavka sezone treba li Ragusu kao vodeću ekipu Prve lige proglasiti prvakinjama Hrvatske?

Realno, trenutno su prvi na tablici i ne bi bilo nezasluženo da ih se proglasi prvakom, nama je jedino žao što najvjerojatnije nećemo dobiti priliku za uzvratnom utakmicom.

5. Izvjesno je da se završnica Kupa Ružice Meglaj Rimac neće igrati u Dubrovniku 10. -11.travnja. Treba li se završnica Kupa odigrati ove kalendarske godine?

Naravno da bih voljela da se završnica Kupa odigra, ali mislim da je to trenutno najmanje važno, treba ostati doma i ostati zdrav kako bi se ova situacija što prije riješila i kako bi se sve vratilo u normalu.