Hrvatska
Noa Svoboda prvo pojačanje Škrljeva za novu sezonu

Noa Svoboda prvo pojačanje Škrljeva za novu sezonu

Autor: Z.D.

Pratili su ga već duže vrijeme

U redove Škrljeva za slijedeće tri godine pristupio je jedan od najperspektivnijih mladih igrača, dosadašnji playmaker Hermes Analitice – Noa Svoboda, objavio je klub na svom Facebook profilu. 

Noa je rođen u Križevcima 2003.godine, prošao je sve omladinske kategorije Cibone, te je bio član U15, U17 i U18 reprezentacije! Noa je trenutačno na pripremama U20 reprezentacije Hrvatske koja se priprema za Euro u Crnoj Gori ovoga ljeta. Protekle sezone imao je zapažene utakmice u Prvoj ligi, a prosječno je postizao 14p uz 4.7ast. i 4.5 skoka.

Trener Rajković nakon obavljenog posla je rekao:

“Nou pratimo već duže vrijeme, planirali smo ga dovesti na polusezoni proteklog prvenstva, ali je bio potreban Hermesu koji se borio za viši plasman. Riječ je o igraču koji će zasigurno pokazati svoje kvalitete, ima poene, asistencije i skokove, a kako je riječ o dečku od 19 godina, pred njim je još puno prostora za napredak! Definitivno je pojačanje, a Adria Oil Škrljevo se pokazalo proteklih sezona kao klub koji dobro radi, razvija igrače i redovito ima reprezentativce u svojim redovima. Dovođenje Svobode je uspjeh Kluba i našeg sponzora Adrian Oil.'

Suradnja je uspješno zaključena uz posredništvo FlyBasket agencije Ivana Mikulića.