Time-out
Nogometni izbornik Dalić među hrvatskim košarkašima

Nogometni izbornik Dalić među hrvatskim košarkašima

Autor: HKS

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić primio je hrvatsku reprezentaciju u gradskoj palači Dverce uoči kvalifikacijskih utakmica za Svjetsko prvenstvo.

Sveprisutne u ime Hrvatskog košarkaškog saveza pozdravio je predsjednik HKS-a Stojko Vranković koji je još jednom gradonačelnika Milana Bandića pozvao na utakmicu Hrvatska – Italija koja će se odigrati 26. studenoga 2017. u KC Dražen Petrović. Nakon predsjednika HKS-a s nekoliko riječi obratio se i kapetan hrvatske reprezentacije Filip Krušlin.


Gradonačelnik Grada Zagreba poželio je sreću igračima u obje Kvalifikacijske utakmice za Svjetski kup 2019 i naglasio kako će ih posebno nagraditi u slučaju da se kvalificiraju na svjetsku smotru.

Zanimljivo je kako je prijemu hrvatske košarkaške reprezentacije prisustvovao i nogometni izbornik Zlatko Dalić koji je već ostvario ono što očekuje košarkaše – plasman na Svjetsko prvenstvo. Naravno i izbornik Dalić je poželio sreću našim momcima, a najviše vremena je proveo razgovarajući s izbornikom Skelinom.