Hrvatska
Nosi mu se narančasta boja: Đorđe Topolović prešao iz Cedevite Junior u Šibenku

Nosi mu se narančasta boja: Đorđe Topolović prešao iz Cedevite Junior u Šibenku

Autor: GKK Šibenka Photo: KK Cedevita junior/Josip Begonja

Vijesti o transferima prvi su glasnici ljeta.

Rođen 7. srpnja 2001. godine u BiH, ovaj 208 cm visoki centar dvije sezone je branio boje Vrijednosnica Osijek gdje je u prosjeku bilježio 15,5 poena i 6,9 skokova po utakmici, a sada dolazi iz Cedevite junior, javlja službena stranica Šibenke.

Doveli smo Đorđa Topolovića na poziciji 5. Centar, robustan, agresivan, vrlo borben u napadu raznovrstan i definitivno s tim karakteristikama on će se jako dobro uklopiti na Baldekin i u grad Šibenik. S obzirom da je 2001. godište doveli smo jako perspektivnog centra koji može već sada jako kvalitetno igrati. Zadovoljan sam i ovom prilikom mu želim dobrodošlicu‘, kazao je trener Šibenke Damir Milačić.

Drago mi je što sam potpisao za Šibenku jer je to klub sa jako velikom i lijepom tradicijom, dobrim igračima i mislim da je Šibenka klub koji je u zadnjih par godina jako dobar u HT Premijer ligi. Mislim da trener Damir Milačić radi sjajan posao i ne bi trebalo biti problema da se uklopim u tu ekipu i atmosferu jer već od prije poznajem neke momke iz te ekipe. Jedva čekam da počnemo s pripremama i da imamo jednu jako dobru sezonu.‘ – rekao je Topolović.