Hrvatska
Novi kapetan Šibenke Paić: Ovo je sigurno jedan od najposebnijih trenutaka u mojoj karijeri

Novi kapetan Šibenke Paić: Ovo je sigurno jedan od najposebnijih trenutaka u mojoj karijeri

Autor: Teo Cilar

I Šibenka će u novu sezonu s novim kapetanom.

Nakon što se Domagoj Bašić oprostio od aktivnog igranja na kraju prošle sezone, KK Šibenka je ostala bez kapetana ekipe. Trener Damir Milačić odlučio je da će novi kapetan kluba biti Pavao Paić dijete kluba koji je za prvu ekipu debitirao u sezoni 2014/2015. 

– Prije svega želim se zahvaliti treneru što mi je dao povjerenje da budem kapetan svoje ekipe. Želim se zahvaliti i Domagoju Bašiću što mi je dao pravi primjer svih ovih sezona kako se ponašati kao pravi kapetan. Sigurno je ovo jedan od najposebnijih trenutaka u mojoj karijeri uz prvi nastup za Šibenku u sezoni 2014/2015 i sada mogu reći da su mi se ispunili moji dječački snovi, rekao je za službene stranice kluba novi kapetan ekipe. 

Bivši kapetan dao mu je savjet.

– Bašo je svaki dan uz nas na treninzima i što god nam treba pomoći van terena uvijek je dostupan. Bašin savjet koji mi je dao je da gdje god bio u dvorani, na ulici ili kafiću da nisam Pavao Paić nego kapetan Šibenke, da se tako moram i ponašati!

Paić je svjestan da će morati biti primjer ostalim igračima kako se ponašati na terenu i van njega te da će se svaki dan truditi da tako i bude. Njegova Šibenka je u prvom kolu HT premijer lige trebala igrati protiv Cedevite junior, ali utakmica je odgođena zbog nastupa vitamina u kvalifikacijama za FIBA Ligu prvaka gdje su nažalost zaustavljeni već na prvom koraku.