Hrvatska
Novosti iz Cibone: Bundović do kraja sezone, Aranitović na dva mjeseca, Mesiček nosi longetu

Novosti iz Cibone: Bundović do kraja sezone, Aranitović na dva mjeseca, Mesiček nosi longetu

Autor: Branko Tabak

Trener Cibosa vjeruje kako će sve administrativne zapreke do starta HT Premijer lige biti skinute

Bliži se početak nove sezone. Košarkaše Cibone u HT Premijer ligi u 1. kolu u petak na Gripama očekuje derbi protiv Splita, dok u ABA ligi igrači Josipa Sesara u nedjelju dočekuje momčad Partizana.


Trener Cibosa vjeruje kako će sve administrativne zapreke do starta HT Premijer lige biti skinute da će moći računati na sve igrače. Kada kaže sve, onda misli i na dva posljednja pojačanja:

'Potpisali smo Filipa Bundovića do kraja sezone. On je to rješenje koje smo tražili na centarskoj poziciji. Aleksandar Aranitović ima ugovor na dva mjeseca uz mogućnost produljenja', rekao je za Basketball.hr Sesar te pojasnio situaciju oko ozljede Blaža Mesičeka.

'Ozlijedio se tijekom prijateljskog susreta s Cedevita Olimpijom. Ruka je u longeti, a to za sada znači mjesec dana pauze. U srijedu će obaviti dodatne pretrage pa ćemo preciznije znati koliko će biti odsutan. Nadam se dobrim vijestima', dodao je Sesar.

Utakmica Split - Cibona na rasporedu je u petak s početkom u 19 sati, dok nedjeljni ogled s Partizanom starta u 17 sati.