Hrvatska
Objavljen djelomični popis U-20 reprezentacije

Objavljen djelomični popis U-20 reprezentacije

Autor: HKS/P.S.

Iduća tri dana u Dubrovniku se igra međunarodni pripremni turnir.

Hrvatska mlada košarkaška reprezentacija U-20 sljedeća se tri dana nalazi u Dubrovniku gdje će nastupiti na međunarodnom turniru na kojemu će se, uz Hrvatsku, natjecati Crna Gora, Rusija i Slovenija.

Pripreme najstarije mlade reprezentacije započele su pretprošli ponedjeljak u Daruvaru, a momci su 19. lipnja preselili u Dubrovnik gdje danas s početkom u 17 sati utakmicom protiv Slovenije otvaraju natjecanje. Hrvatska reprezentacija sva tri dana utakmice igra u isto vrijeme. Sutra je na rasporedu susret protiv Rusije, dok naša reprezentacija svoje natjecanje u Dubrovniku zaključuje u nedjelju protiv Crne Gore.

Nakon dva dana odmora slijedi povratak u Daruvar kada će se odigrati još dvije utakmice protiv reprezentacije Slovenije, dok će se završni dio priprema odraditi u Sv. Martinu. Europsko prvenstvo B divizije održat će se između 14. i 23. srpnja u rumunjskoj Oradei. Hrvatska se nalazi u skupini D zajedno s Irskom, Kosovom, Mađarskom, Moldavijom i Portugalom.

Na pripremama u Dubrovniku nalazi se 14 igrača, no popis nije kompletan zbog školskih obveza nekolicine reprezentativaca. Oni će se momčadi priključiti 28. lipnja u Daruvaru.

POPIS IGRAČA: Krešimir Radovčić, Roko Badžim, Mate Kalajžić, Karlo Uljarević, Toni Perković, Marko Šarac, Josip Barnjak, Domagoj Vrkić, Petar Dubelj, Matej Gašpert, Leo Čižmić, Emil Savić, Franko Kalpić i Antonio Žulj.

STRUČNI STOŽER:
 Glavni trener: Damir Rajković
 Pomoćni trener: Aleksandar Šćepanović
 Kondicijski trener: Saša Ogrizović
 Fizioterapeut: Nikola Hlaić