Hrvatska
Regija
Obradović biranim riječima  o Zadru, Zula i Mavra mu uzvratili

Obradović biranim riječima o Zadru, Zula i Mavra mu uzvratili

Autor: Branko Tabak Photo: KK Zadar - Šime Zelić

Zadrane muče ozljede i 'virozice'

Košarkaši Zadra u 14. kolu ABA lige gostuju kod beogradskog Partizana. Trener domaćina Željko Obradović uoči ovog susreta biranim riječima govorio je o Zadranima.

- Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu. Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugoj razini.  Zbog odgode utakmice s Megom imali smo vremena za pripremu. Iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni biti na treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu. - rekao je za Obradović za klupske mrežne stranice. 

S druge strane Zadrani komplimentima obasipaju beogradsku momčad:

- Partizan je ekipa koja je selektirana da se vrati u Euroligu tako da na njih ne treba trošiti puno riječi, ali mislim da mi nismo ista momčad kao i ona prije par mjeseci. Vjerujemo u sebe i ono što radimo i idemo gore odigrati dobru partijurekao je Dominik Mavra. 


Trener Vladimir Anzulović skrenuo je pozornost na zdravstveno stanje momčadi.

Partizan je sigurno uz Budućnost i Zvezdu favorit za osvajanje ABA Lige. Posjeduje ogromnu kvalitetu, a mislim da je dosta toga rečeno i bespredmetno je da govorimo o kvalitetama najboljeg europskog trenera svih vremena. S druge strane mi smo opterećeni nekim ozljedama i virozicama i još ne znamo u kojem ćemo sastavu nastupiti. Cilj nam je dati sve od sebe kao u svakoj utakmici do sada i što duže parirati Partizanu u svakom segmentu igre!’

Utakmica se igra u Štark Areni, prijenos je na Arena Sport televiziji. 

Standings provided by SofaScore LiveScore