Hrvatska
Očekivanja Kaštelana: Mirna sezona i profiliranje Krešića, Vidovića, Sanadera i Đirlića

Očekivanja Kaštelana: Mirna sezona i profiliranje Krešića, Vidovića, Sanadera i Đirlića

U 1. kolu Prve muške lige Kaštelani gostuju kod Universitasa.

Prošle sezone igrali su HT Premijer ligu, sada su ispali u niži rang natjecanja. O očekivanjima KK Ribola Kaštela u novoj sezoni govori Luka Žitko, trener KK Ribola Kaštela:

“U sezonu ulazimo s tri nova igrača (Vručinić, Bilandžić, Marasović), a od igrača iz prošle sezone tu su Rašetina, Roso i povratnik Biočić.

Ovih nekoliko prijateljskih utakmica koje smo igrali s direktnim konkurentima, pokazale su nam u kakvom se stanju trenutno nalazimo i na čemu trebamo još raditi.

Nismo imali baš previše vremena za zajedničke treninge i to nam je najveći problem, nadam se da ćemo do početka prvenstva uspjeti poraditi na taktičkim detaljima tako da izgledamo što je moguće uigranije.

Nadam se jednoj "mirnijoj" sezoni, a ako nam se ukaže prilika za nešto više, naravno da ćemo to pokušati iskoristiti. Međutim, prije svega nam je cilj i nadam se da ćemo uspjeti isprofilirati nekoliko naših mladih igrača (Krešić, Vidović, Sanader, Đirlić) jer nam na tome počiva budućnost kluba.”

Kaštelani u 1. kolu gostuju u obližnjem Splitu kod Universitasa. Utakmica se igra u nedjelju 7. listopada s početkom u 16 sati.