Hrvatska
Očekuje li Nazora rođendanski pljesak na Višnjiku?

Očekuje li Nazora rođendanski pljesak na Višnjiku?

Autor: Branko Tabak

Novi trener Cibone baš na svoj 39. rođendan gostuje kod svog bivšeg kluba Zadra.

Ante Nazor nedavno je preuzeo klupu KK Cibona. Zbog velikog rivalstva Zadra i Cibone pojedini navijači Zadra mu jako zamjeraju odlazak pod Toranj.

Posebno im smeta izjava da je prelazak u Cibonu za njega iskorak u karijeri. Na društvenim mrežama odmah su se pojavile izjave koje je Nazor davao kao trener Zadra i u kojima je indirektno podbadao upravo svoj današnji klub, točnije način punjenja dvorane.

Ante Nazor će u četvrtak 30. studenoga proslaviti svoj 39. rođendan, Radno, U dvorani Krešimir Ćosić gdje će s klupe voditi svoj novi klub Cibonu u srazu s bivšim Zadrom.

Kakav doček može očekivati? Na Facebook stranici KK Zadar fans postavljeno je upravo takvo pitanje. Ako je suditi prema komentarima dočekat će ga pljesak. Većina Zadrana cijeni Nazorovu stručnost i sve ono što je činio za klub dok je bio prvi trener momčadi.

Tako se može pročitati i ovo:

- Obavezno pljesak za majstora obrane, obrambenog skoka i tranzicije!
- Ne pljesak, nego ovacije... Jako dobar. Došao je kada je Zadru bilo...


Ima i onih koji će ovu činjenicu ignorirati, a tek pojedinci iskazuju ljutnju.

Nema dvojbe kako je pljeska za igrača koji je nekada nosi dres kluba za kojeg navijaš ili trenera koji ga je vodio pitanje sportske kulture koje se podrazumijeva, ali kada su u pitanju derbiji velikih rivala mišljenja su podijeljena.

Nazoru će rođendan biti slađi pobijedili li Cibona Zadra na Višnjiku, ali dostojanstven doček bit će mu dar kojeg će i u slučaju poraza pamtiti duže od jedne prvenstvene utakmice.

Zadar i Cibona sastaju se u 8. kolu ABA lige u četvrtak 30. studenoga 2017. godine u dvorani Krešimir Ćosić s početkom u 18 sati.