Hrvatska
Regija
Od sada nas zovite DepoLink Škrljevo

Od sada nas zovite DepoLink Škrljevo

Autor: Z.D. Photo: KK Depolink Škrljevo

Košarkaški klub Škrljevo ima novog sponzora i novo ime - DepoLink Škrljevo.

Tvrtka DepoLink d.o.o. osnovana je 2017. godine u Kopru s glavnom svrhom ponuditi brodskim prijevoznicima i drugim vlasnicima kontejnera dodatne pogodnosti za skladištenje praznih i punih kontejnera. 

Uz skladištenje, tvrtka Depolink pruža usluge u svim oblicima kontejnerske terminalistike (pretovar tereta, popravke običnih i frigo kontejnera…). Na samo 100m od luke Koper, Depolink pruža vrhunsku uslugu na području od čak 30.000 m2, a za kraj sljedeće godine planira se povećanje kapaciteta za skoro 50% zbog povećanja zemljišta tvrtke, gdje uskoro počne izgradnja modernog terminala.

Depolink je dio Dragon grupe koja spada među lidere na podrucju organizacije  transporta i logistike u regiji

Trenutačno se tvrtka proširuje i na područje Hrvatske, točnije u Industrijsku zonu Bakar na Kukuljanovu, gdje pruža slične usluge kao terminal u Kopru, posebno podršku i skladištenje kontejnera, a djeluje još na području Srbije, Crna Gore i BiH.

Slovensko-talijansko vlasništvo i management predstavlja spoj iskustva, lokalnog znanja i poslovne stabilnosti za sve korisnike usluga Depolinka.

Marko Babič, direktor Depolinka: 

„Depolink uz svoje poslovanje poštuje i lokalnu zajednicu, a kroz bussines to comunity program prisutni smo u društvu zajednica u kojima djelujemo. Iz toga i proizlazi suradnja Depolinka i košarkaškog kluba Škrljevo, prepoznali smo visoku razinu Kluba, uspješno djelovanje i drago nam je da se uspostavila suradnja na obostrano zadovoljstvo.“

Dugoročna strategija i vizija DepoLinka je postati vodeći kontejnerski i depo operater u regiji razvijanjem dodatnih lokacija, povezanih vlastitim prijevoznim sredstvima, uz iste standarde usluge. Na taj način svojim klijentima omogućuje da imaju jednu ulaznu točku uz širu, regionalnu pokrivenost.