Hrvatska
Od srijede do nedjelje, od Sinja do Baldekina

Od srijede do nedjelje, od Sinja do Baldekina

Autor: Branko Tabak

U srijedu započinje, a u nedjelju završava 17. (od 33) kolo HT premijer lige.

Vodeći Zadar u kratkom vremenu drugi puta gostuje kod Alkara. U Kup susretu Zadrani su se dosta mučili, no na kraju ipak zasluženo izborili Final Eight.

U međuvremenu su nadigrali i Splićane, ali i izgubili važnu utakmicu ABA lige na svom parketu od Igokee. Utakmica Alkar - Zadar na rasporedu je u srijedu s početkom u 19 sati.

U petak će s početkom u 18 sati na parket Gorica i Vrijednosnice Osijek. Riječ je o susretu momčadi iz gornjeg doma HT Premijer lige u kojoj ulogu favorita imaju domaćini. Ipak, u posljednje vrijeme Osijek je pronašao formu pa valja očekivati neizvjesnu utakmicu.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice. U 18 sati u Jazinama se sastaju Sonik Puntamika i Zabok. U prvom dijelu prvenstva Zadrani su slavili na gostovanju. Zabočani im sigurno žele uzvratiti. Od 19 sati na Gripama će snage odmjeriti Split i Dubrava. Susret je to u kojemu su Splićani apsolutni favoriti.

Nedjelja također donosi dvije utakmice. Točno u podne u Draženovom domu započet će derbi začelja između Hermes Analitice i Škrljeva, a kolo će zatvoriti susret Šibenke i Cibone koji započinje u 18 sati.  

Rezultati by SofaScore