Hrvatska
Okorn: Protiv Zadra nismo ni došli na utakmicu, momčad je više bila motivirana za ovu utakmicu sa Zabokom

Okorn: Protiv Zadra nismo ni došli na utakmicu, momčad je više bila motivirana za ovu utakmicu sa Zabokom

Autor: KK Cibona KK CIbona Photo: Mihal Jacić/KK Cibona

Novo slavlje Cibone

Košarkaši Cibone u 8. kolu LP, HT Premijer lige svladali su na gostujućem terenu ekipu Zaboka rezultatom 62-84. Bila je to čak treća utakmica u pet dana za Cibose i vrijedna pobjeda u borbi za startnu jedinicu uoči doigravanja. Pitanje pobjednika tijekom utakmice nije došlo u pitanje i veseli da su Vukovi ozbiljno shvatili protivnika i na 76. rođendan Kluba razveselili navijače pobjedom!

Statistički se istaknuo Danko Branković sa 18 ubačaja, Nathan Reuvers dodao je 13 uz 4 skoka i 3 blokade, dok je Toni Nakić postigao 11 poena.

Nakon utakmice trener Gašper Okorn je izjavio: “Nama je bitno da je pristup bio pravi, jer protiv Zadra nismo niti došli utakmicu. Momčad je bila više motivirana za ovu utakmicu. Opasno je kada imaš tri utakmice u pet dana. Ja sam više manje zadovoljan utakmicom i mislim da smo zasluženo pobjedili. Zaboku želim sve najbolje u nastavku sezone.”

Danko Branković je izjavio: “Za nas rijetkost da uđemo dobro u utakmicu. Težak ritam smo imali i sada će biti lakše, jedna ili dvije utakmice. Nismo htjeli dopustiti iznenađenje kao zadnji put kada smo igrali u ovdje i u tome smo uspjeli.”

Standings provided by SofaScore LiveScore