Europa i Svijet
Hrvatska
Onuaku seli u Izrael, Perinčić želi Cartera i Mavru

Onuaku seli u Izrael, Perinčić želi Cartera i Mavru

Autor: 057info

Izgleda da je ponuda Bnei Herzliyje, momčadi iz donjeg doma izraelske lige, bila dovoljno lukrativna

Izraelski mediji javljaju kako je tamošnji klub Bnei Herzliya potpisao jednogodišnji ugovor s Chinanuom Onuakuom, ponajboljim igračem Zadra u prošloj sezoni. Ističe se kako je Onuaku dobar bloker i skakač te da je u posljednje dvije sezone bio u najboljim petorkama liga u kojima je igrao. Također, podsjećaju kako je i njegov stariji brat Arinze Onuaku igrao u Izraelu za Maccabi, a naravno i na njegovu posebnu tehniku izvođenja slobodnih bacanja, prenosi portal 057info

Iako je kod navijača Zadra tinjala nada da bi Amerikanac, ponesen podrškom publike i naslovom prvaka, mogao ponovno odjenuti isti dres, od početka se znalo da će to biti nemoguća misija jer je tražio znatno veći ugovor. Doduše, vjerovalo se da će Onuaku potpisati za neki ugledniji europski klub, ali izgleda da je ponuda Bnei Herzliyje, momčadi iz donjeg doma izraelske lige, bila dovoljno lukrativna.

Zadarskim navijačima ostaje nada da će se produžiti ugovori s Dominikom Mavrom i Justinom Carterom, što je kao prioritet izdvojio i novi trener Ivan Perinčić.