Hrvatska
Time-out
FOTO: Opuštena atmosfera na gala večeri ZDBT-a

FOTO: Opuštena atmosfera na gala večeri ZDBT-a

Brojni su gosti iskoristili priliku kako bi se fotografirali sa svjetskom košarkaškom legendom Doronom Jamchijem.

Gala večer Zadar Basketball Tournamenta s nestrpljenjem se očekuje svake godine. Hrvatske delicije svaki put iznova oduševe goste gala večeri koja je ove godine bila u mediteranskom duhu. Chefovi luksuznog Falkenstiner Hotela&Spa Iadera gostima iz cijelog svijeta pripremili su pravu gastro rapsodiju. Velika jadranska tuna bila je prava atrakcija koju su svi željeli probati.

Među brojnim uzvanicima posebno su se isticale dvije dame. Organizatorica turnira Zdenka Zrilić blistala je u izazovnoj zlatnoj haljini, dok je bivša odbojkašica Barbara Ružić u hrabroj kombinaciji pokazala vrhunsku tjelesnu formu. Među gostima su bili zadarski gradonačelnik Branko Dukić, Ana i Ljerka Ćosić, predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Stojko Vranković sa suprugom Lovorkom, košarkaši Luka Žorić, Krunoslav Simon te Marko Banić.

Brojni su gosti iskoristili priliku kako bi se fotografirali sa svjetskom košarkaškom legendom Doronom Jamchijem. Na prijemu su bili viđeni i direktorica Hrvatskog odbojkaškog saveza Valentina Bifflin, Željko Pavličević i bivši TV komentator Slavko Cvitković. Za vrhunski glazbeni program bili su zaduženi Matija Cvek s bendom te zadarska glazbena atrakcija Aka Cressendo.

Ovo je šesto izdanje Zadar Basketball Tournamenta na kojem su u organizaciji S Eventa sudjelovali turski Anadolu Efes, njemačka Alba Berlin, ruski Himki te KK Zadar.

Turnir organizira zadarska tvrtka S-Event, a partneri turnira su Hrvatska turistička zajednica i HEP.