Hrvatska
Osijek slavio protiv Gorice nakon velikog preokreta i dva produžetka

Osijek slavio protiv Gorice nakon velikog preokreta i dva produžetka

Autor: Basketball.hr/ KK Vrijednosnice Osijek Photo: KK Vrijednonice Osijek

Vrijednosnice na maksimalnom učinku

VRIJEDNOSNICE OSIJEK – GORICA 84:77 (19:21, 6:22, 18:9, 21:12, 9:9. 11:4) 

Vrijednosnice su 5. kolu Prve muške lige nakon velikog preokreta i dva produžetka pobijedile Goricu 84:77.

Bila je to peta uzastopna pobjeda Vrijednosnice.

Brokeri su loše krenuli u u utakmicu, imali su slab postotak šuta za dva i tri poena, Gorica je do kraja prvog poluvremena napravila velikih +18 za 25:43. U drugo poluvrijeme Vrijednosnice su ušle agresivnije te su smanjile zaostatak na 43:52. U zadnjoj četvrtini Brokeri su napravili preokret, 26 sekundi prije kraja koš faulom Kujundžića Vrijednosnice prelaze u vodstvo za 64:62, no gosti izjednačuju poenom te slijede produžeci. Prvi produžetak je bio izjednačen, dok su se u drugom bolje snašli Brokeri koji pobjeđuju sa 84:77.

Trener Vrijednosnica – Domagoj Kujundžić: Krenuli smo loše u utakmicu, mislim da nas je sputalo to što smo znali da im ne igra najbolji igrač uz Porobića, Gunjina. Prvo poluvrijeme je bilo veoma loše, sa užasnim postotkom šuta za dva i tri poena. Drugo poluvrijeme smo malo zatvorili utakmicu, igrali smo skoro bez rotacija, momci su shvatili gdje su i mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili.

Trener Gorice – Miron Češkić: Otvorili smo dobro utakmicu, imali smo neku prednost do poluvremena, nakon toga se ekipa Osijeka probudila. Nakon dva produžetka izgubili smo utakmicu, čestitam momcima Osijeka koji su odigrali fenomenalnu utakmicu i vratili se iz velikog minusa.

Tekst i foto: KK Vrijednosnice Osijek 

Standings provided by Sofascore