Hrvatska
Osmisli sadržaj za mlade košarkaše i osvoji novčanu nagradu S eventa

Osmisli sadržaj za mlade košarkaše i osvoji novčanu nagradu S eventa

Vaš zadatak je osmisliti komplementarni sadržaj u podsezoni (rujan) u Gradu Zadru za mlade sportaše (košarkaše) do 17 godina, koji nisu iz Hrvatske i ne govore hrvatski, a koji će doći na juniorski košarkaški turnir i boraviti u gradu Zadru tjedan dana.

Ritam kulturizma i ove godine nagrađuje najvrjednije! Prijavi se do 30.04.2017. do 23:59 h na Case study competition i osvoji zanimljive nagrade.
 Ovog puta možeš birati između tri različita slučaja:

 1. BOUTIQUE HOSTEL FORUM - vikend turizam,
 2. S-EVENT - sportsko rekreacijski turizam,
 3. DENTEX - zdravstveni turizam.

 Pokaži svoje znanje u praksi, stekni novo iskustvo i zajedno sa svojim timom budi jedan od naših pobjednika.

CASE STUDY COMPETITION

Kao i svake godine, tako i ove godine u okviru projekta Ritam kulturizma postoji edukativni dio, koji će obuhvatiti brojna zanimljiva predavanja i radionice stručnjaka iz prakse, ali isto tako i case study natjecanje. U sklopu Case study natjecanja mladi će moći izraziti svoju inovativnost i stečena znanja. Stoga u nastavku predstavljamo tri poslovna slučaja ovogodišnjeg Case study natjecanja.

 ZADATAK 1.  BOUTIQUE HOSTEL FORUM, vikend turizam

Vaš zadatak je osmisliti sadržaje koji bi privukli turiste u Boutique Hostel Forum na nekoliko dana (na vikend) te koji bi tako spojili hostel s nekim drugim segmentom turističke ponude u Zadru i okolici. Ciljno tržište su domaći turisti, a razdoblje u kojem bi se navedeno organiziralo je od rujna do svibnja (pred i podsezona). Baza je Boutique Hostel Forum odakle se razrađuju ostale ideje/sadržaji i na njega nadovezuju. Treba izbjegavati ideje koji će biti oblikovani kao aranžmani.

Pobjednički tim osvaja noćenje u četverokrevetnoj sobi za sve članove pobjedničkog tima te mogućnost obavljanja prakse u Turisthotelu. Uz to, pobjednički tim osvaja i večeru.


 ZADATAK 2. S-EVENT, sportsko-rekreacijski turizam

Vaš zadatak je osmisliti komplementarni sadržaj u podsezoni (rujan) u Gradu Zadru za mlade sportaše (košarkaše) do 17 godina, koji nisu iz Hrvatske i ne govore hrvatski, a koji će doći na juniorski košarkaški turnir i boraviti u gradu Zadru tjedan dana. Riječ je o mladima koji dolaze u pratnji roditelja i/ili rodbine. Naglasak prilikom rješavanja ovog slučaja nije na smještaju, nego na osmišljavanju sadržaja/aktivnosti koje bi se organizirale u tom razdoblju, a bile bi prikladne za navedenu tržišnu skupinu.

Pobjednički tim osvaja novčanu nagradu.


 

ZADATAK 3. DENTEX, zdravstveni turizam

Vaš zadatak je osmisliti kojim djelovanjem tvrtka može ostvariti probijanje na tržište grada Rima i njegove okolice. Odnosno, kakvim se to promotivnim ili ostalim aktivnostima može pridobiti stanovnike navedenog područja da se odluče baš za Dentex i njegove usluge?

Pobjednički tim osvaja higijenu/čišćenje zubi Air flow sistemom u Dentexu za sve članove tima.

 

Prijaviti se mogu mladi do 30 godina starosti. Prijaviti se može individualno ili u grupama (maksimalno 4 člana).

Rokovi:

  • Pojedinci i timovi se mogu prijaviti najkasnije do nedjelje, 30. travnja 2017. godine do 23:59h na e-mail ritam.kulturizma.06@gmail.com
  • Prijava mora sadržavati: Ime i prezime svih članova tima, naziv škole/fakulteta, naziv poslovnog slučaja za koji se prijavljuju.
  • Rješenje je potrebno predati najkasnije do nedjelje, 7. svibnja 2017. godine do 23:59h na e-mail ritam.kulturizma.06@gmail.com

Na svečanosti otvaranja studentskog projekta Ritam kulturizma 2017 u srijedu, 10. svibnja 2017. godine bit će proglašena 3 finalista svakog zadatka.

Finalisti će zatim izlagati pred povjerenstvom u četvrtak, 11. svibnja 2017 u 12:00h u Svečanoj dvorani 117 na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru.

Opširnije informacije o zadacima, pravilima i rokovima možete pronaći na: CSC-2017

Više informacija o samom projektu možete pronaći na:

Web stranici projekta https://ritamkulturizma.com/

Facebook stranici projekta https://www.facebook.com/ritamkulturizma/?fref=ts