Time-out
Ovo je vijest dana iz Cedevite, tako bi barem trebalo biti

Ovo je vijest dana iz Cedevite, tako bi barem trebalo biti

Autor: Branko Tabak

Postoji li život i izvan košarke?

Košarka je igra. Nekome je nezanimljiva, nama koji se okupljamo na ovom portalu ona je sastavni dio života. Nekima profesija, nekima ljubav, nekima stras...Ali, ipak, samo igra.

Postoji život i izvan košarke, a on nije svima jednako lijep i ugodan. Nemaju svi topli dom, kruh na stolu, djecu sa domaćim zadaćama oko sebe...

Vijest dana koja jutros stiže iz KK Cedevita nije ime novog sportskog direktora, niti odgovor na pitanje ide li Sito Alonso dalje ili odlazi što dalje. Vijset dana je akcija koju danas od 17 do 20 sati organiziraju Dejan Nemčić ispred udruge 'Možemo zajedno', konferencija 'Inspire me' i KK Cedevita. Naime, u sklopu akcije 'Širi dobro' u Domu košarke prikupljaju se sredstava za udrugu 'Fajter Zagreba'.

Skupljanje sredstava i skretanje pozornosti na situaciju zagrebačkih beskućnika je lajtmotiv druženja koje će početi haklom 3 na 3 u kojem će sudjelovati studenti, članovi udruga i fakulteta te kompanija, a vrhunac imati košarkaškom utakmicom poznatih (sportaši, novinari, glazbenici, glumci), koje će kao treneri voditi igrači Cedevite, a utakmicu komentirati Mario Petreković. Posebni gosti biti će štićenici udruge Down 21, koji će na poluvremenu pokazati svoj repertoar i što vježbaju na treninzima u Domu košarke.

Iz KK Cedevita pozivaju svih koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu beskućnicima.