Hrvatska
Ozijedio se kao igrač Šibenke protiv Zaboka, nakon duge pauze vraća se na parket u dresu Zaboka

Ozijedio se kao igrač Šibenke protiv Zaboka, nakon duge pauze vraća se na parket u dresu Zaboka

Autor: Tomislav Zrinšćak/Zagorje.com Photo: Ivica Čavka/KK Split

Život piše romane

Splićanin Bruno Rebič novo je pojačanje KK Zabok. Ovaj vrlo kvalitetni 192 centimetara visoki bek počeo je karijeru u Splitu, a igrao je još za Alkar i Šibenku, javlja portal Zagorje.com

Zanimljivo je da se u dresu Šibenke teže ozlijedio prošle jeseni upravo u Zaboku gdje sada kreće u novi veliki povratak u svojoj karijeri, nakon što je zbog ozljede križnih ligamenata koljena izbivao deset mjeseci.

- Nakon teške ozljede tražio sam sredinu s kvalitetnim trenerom. Kada me je Ivan Tomas pozvao da se pridružim Zaboku nisam puno dvojio i siguran sam da sam donio dobru odluku - govori Rebić.

Utakmica protiv Podčetrtka bila mu je prva utakmica nakon deset mjeseci izbivanja. Utisak je i više nego dobar. Postigao je dvije trice, ali pokazao se i dobrim u razigravanju momčadi.

- Prije utakmice imao sam pozitivnu tremu. Predivan je osjećaj vratiti se utakmicama nakon deset mjeseci. Nažalost uvjerljivo smo izgubili, ali siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - riječi su Brune Rebića nakon utakmice protiv Podčetrtka koju je Zabok izgubio rezultatom 103:74.