Hrvatska
Ozljeda Nika Slavice, odlazak Chrisa Hortmana

Ozljeda Nika Slavice, odlazak Chrisa Hortmana

Autor: SportCom.hr

Novosti iz Škrljeva

Košarkaši Adria Oil Škrljeva vratili su se treninzima, ali momčad trenera Damira Rajkovića u posljednje vrijeme nekako zaobilaze dobre vijesti, piše portal SportCom.hr

Posljednja u nizu je ona vezana uz Nika Slavicu, jedan od najpotentnijih mladih hrvatskih košarkaša, upitan je za utakmicu protiv Cibone i ne samo za nju.

Slavica je, naime, protiv Šibenika ozlijedio ligamente ramena, a magnetska rezonancija je pokazala da ozljeda baš i nije tako bezazlena.

- Magnet je pokazao da mu je puknuo ligament ramena, tražit ćemo novo mišljenje i vidjeti što će se i kako zbivati. Slavica baš i nije sklon operativnom zahvatu, mislimo da  bi se ova ozljeda mogla sanirati nekim drugim načinom, vidjet ćemo što i kako dalje. Baš nas nekako u posljednje vrijeme neće, kazat će Damir Rajković, trener Adria Oil Škrljeva.

Škrljevčane u nedjelju u Zagrebu očekuje gostovanje kod Cibone, a osim Slavice Damir Rajković ne može računati niti na Chrisa Hortmana, s kojim je klub raskinuo ugovor.

- Hortman nam nije davao ono što smo od njega očekivali. Zbog toga smo procijenili da je bolje zahvaliti se na suradnji i tu minutažu dati našim mladim igračima i na taj način ih razvijati. U ovom trenutku je to korisnije za klub, nastavit će Rajković.