Hrvatska
Ozljede i viroze načele Cedevitu Junior uoči Alkara

Ozljede i viroze načele Cedevitu Junior uoči Alkara

HT Premijer liga

U posljednjoj utakmici regularnog dijela HT Premijer lige, Cedevita Junior u Domu sportova dočekuje Alkar.

Ova dva sastava već su se jednom sastala ove sezone u Sinju gdje je Cedevita Junior upisala pobjedu. Uoči posljednjeg kola prije početka Lige za prvaka, Cedevita Junior trenutno se nalazi na vrhu ljestvice zajedno s tri hrvatska ABAligaša, Zadar, Cibona i Split, a svi imaju isti omjer od 17-4.

Susret je zakazan za petak 10. ožujka, s početkom u 19 sati. Utakmica će se odigrati u Domu sportova u dvorani 2, ulaz za sve posjetitelje će biti slobodan. Za one koji nisu u mogućnosti pratiti utakmicu iz dvorane, prijenos susreta će biti na HKS TV.

“Nakon pobjede u Zaboku imali smo sitnih problema s ozljedama i virozama ali igrači koji će u petak istrčati na parket će biti maksimalno spremni. Nadamo se da ćemo završiti ovaj dio sezone s pobjedom i ući u ligu za prvaka u pozitivnom ozračju. Nije nam bila laka utakmica u Sinju gdje smo imali problema s Polutkom, trebat ćemo obratiti pozornost na njega i na neke nove igrače koje su doveli od tog susreta,” istaknuo je uoči susreta pomoćni trener Luka Pešut.

“Stiže nam Alkar, oni su dobra ekipa, imali smo određenih problema protiv njih u prvoj utakmici u Sinju. Mi želimo završiti ovaj dio sezone u pozitivnom tomu, moramo se držati onoga što dogovorimo u svlačionici i ispoštovati ono što trener želi od nas. Alkar je dobra ekipa, moramo biti fokusirani cijelu utakmicu i nadam se da ćemo upisati pobjedu,” najavio je susret Sandro Rašić.