Hrvatska
Paić: Imam još neke opcije, ali Šibenka ima prednost

Paić: Imam još neke opcije, ali Šibenka ima prednost

Autor: Šibenski portal Patrik Patafta/Basketball.hr Photo: Milan Balaban

Povratak treninzima ne znači i novi ugovor.

Pavao Paić u ponedjeljak će se priključiti treninzima Šibenke. Direktor Šibenke Filip Vukičević pomirbu je za Šibenski portal prokomentirao ovim riječima:

– U svakoj obitelji bude trzavica, povišenih tonova, ali u pravoj obitelji na kraju će se pomiriti. S Pavom smo riješili sve nedoumice, nesuglasice i bit će nam drago ponovno ga vidjeti na treninigu. 

Znači li to i povratak treninzima i da će Paič opet službeno odjenuti dres Šibenke? 

– Vidjet ćemo, idemo korak po korak. Puno je to pitanja, treba vidjeti što će biti s financijama, zatim kakve su Paićeve želje i planovi, ali dobra volja postoji s obje strane – zaključio je Vukičević.

Situaciju je Šibenskom portalu pojasnio i sam igrač:

– Našli smo se, popričali, oni su priznali neke svoje greške, tako da je sada sve u redu, pa sljedeći tjedan krećem s treninzima s momčadi – kazao je Paić.

I on je naglasio kako to što će se priključiti treninzima ne znači da je potpisao novi ugovor sa Šibenkom.

– Još je rano za to. Za početak će oni pogledati mene, vidjeti u kakvom sam stanju, saslušat ću i ja njih, pa ćemo vidjeti što će biti dalje. Prvi korak je napravljen. Bih li volio potpisati ugovor? Naravno da bih, kada je narančasti dres u pitanju može se i mora prijeći preko nekih stvari. Imam još neke opcije, ali Šibenka ima prednost – zaključio je Paić.