Hrvatska
Regija
Pala je Krka, zašto ne bi i Borac?

Pala je Krka, zašto ne bi i Borac?

Autor: KK Split

Borac iz Čačka gostuje na Gripama.

Nedavno je Split na Gripama skinuo Krku s prvog mjesta na tablici Druge ABA lige, sada (srijeda, 18) stiže Borac iz Čačka, koji je u međuvremenu preuzeo vodeću ulogu.

- Opet nam na Gripe stiže vodeća momčad lige, nedavno je to bila Krka, sada dolazi Borac. Sama činjenica da je to ekipa, koja je već osigurala Final Four i da je prije desetak dana imala Crvenu Zvezdu u dobivenoj poziciji dovoljno govori o Borcu. Odlični su šuteri, teško je kazati odakle prijeti najveća opasnost, motor ekipe je Đoković, iznimno je opasan Marinović, oni svojom kvalitetnom usmjeravaju tijek utakmice. Mi idemo dati sve od sebe, odigrati pravu utakmicu, nema nikakvih kalkulacija, jer bilo kakvo kalkuliranje protiv ovakvih ekipa može biti pogubno - kazao je Skelin.

Slično razmišlja i Pavle Marčinković, koji se prisjetio dvoboja u Čačku, u prvom dijelu sezonu u kojem su "žuti" nesretno izgubili.

- Borca smo upoznali tijekom sezone, svjesni smo da igramo protiv najbolje ekipe u ligi i moramo dati najbolje od sebe za upisati pozitivan rezultat. U utakmici u Čačku odigrali smo najbolju utakmicu sezone, nesretno izgubili, taj dvoboj mora nam biti putokaz - rekao je Marčinković.