Hrvatska
Palokaj: Imam dosta ponuda uglavnom iz klubova Premijer lige

Palokaj: Imam dosta ponuda uglavnom iz klubova Premijer lige

Juniorski reprezentativac Hrvatske uskoro mijenja sredinu.

S pripremama za nastup na EP krenula je i juniorska reprezentacija Hrvatske koja se nalazi u Opatiji gdje iščekuje dvije prijateljske utakmice protiv Poljske koje će se igrati ovog vikenda. Jedna od uzdanica izbornika Vladimira Anzulovića je zasigurno Jan Palokaj koji ističe zadovoljstvo odrađenim uvodnim dijelom priprema.

”Od početka priprema do sada smo se jako zbližili i već sada mogu reći da djelujemo kao momčad. Radili smo dosta na fizičkoj pripremi budući da imamo još dosta vremena za taktiku”.

Juniori se pripremaju za nastup na EP koje će se u Latviji igrati  28. srpnja do 5. kolovoza.  Ždrijeb nas je svrstao u skupinu A s reprezentacijama Grčke, Italije i domaćina Latvije. Slijedi niz prijateljskih utakmica koje će početi spomenutim utakmicama protiv Poljske, a kasnije slijedi turnir u Francuskoj te gostovanja kod Slovačke i Finske.

Pitali smo Jana u čijem dresu se vidi slijedeće sezone s obzirom na tešku situaciju u KK Zagreb koji je napustio HT Premijer ligu.

 ”Imam dosta ponuda koje većinom dolaze iz klubova Premijer lige. Nisam još odlučio, ali vjerujem da će se i to rješiti u skorije vrijeme”.