Hrvatska
Pao i Alonso, stigao Mršić, Tedeschi preuzeo vođenje kluba

Pao i Alonso, stigao Mršić, Tedeschi preuzeo vođenje kluba

Autor: Basketball.hr Photo: Basketball.hr

Dan velikih valova u Cedeviti!

Cedevita se oglasila propćenjem s kojima su sva medijska i kuloarska nagađanja dobila službenu potvrdu. Nakon poraza od Lokomotiv Kubana 'pao' je i trener Sito Alonso. 

- Košarkaški klub Cedevita ulazi u novu razvojnu fazu s novim vodstvom kluba. Mjesto predsjednika KK Cedevita umjesto Mladena Vebera preuzima Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, glavnog sponzora kluba.  

Na mjesto sportskog direktora KK Cedevita, koje je obnašao Matej Mamić, imenovan je Veljko Mršić, u čijem su prijašnjem trenerskom mandatu u KK Cedeviti ostvareni relevantni rezultati u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. 

Mjesto glavnog trenera momčadi koja igra u Eurokupu 7Days i ABA ligi umjesto Sita Alonsa preuzima Slaven Rimac, dosadašnji trener Cedevitine momčadi koja se natječe u HT Premijer Ligi, stoji u priopćenju.

Ostala je nepoznanica tko će voditi B momčad Cedevite u HT Premijer ligi. Bit će to netko od stručnjaka koji već participira u radu kluba, no još nije dogovoreno tko. U igri su, saznajemo, Teo Čizmić, Ivan Perinčić i Anđelko Matov.