Hrvatska
Pavao Paić potpisao za Vrijednosnice. Napuštaju li Baldekin i braća Ivišić?

Pavao Paić potpisao za Vrijednosnice. Napuštaju li Baldekin i braća Ivišić?

Autor: B.T.

Još jedan odlazak mladog igrača s Baldekina.

Prvo su se ozbiljno zakačili, nakon toga i pomirili, ali bez službene izjave ljubavi. Pavao Paić i Šibenka ipak nisu nastavili zajedno. Pajić je novi igrač Vrijednosnica Osijek, a s Brokerima je potpisao dvogodišnji ugovor. 

Pavao je rođen 1999. godine u Šibeniku, visok je 205cm i igra na poziciji krilnog centra. Košarkom se počeo baviti u rodnom Šibeniku gdje je prošao sve selekcije Šibenke, a od 2014. do kraja prošle sezone igrao je za seniorski sastav. Što se tiče nastupa u reprezentacijama Hrvatske 2015. godine igrao je za U-16 reprezentaciju na turniru u Kini, 2017.godine na Europskom prventsvu u Turskoj igrajući za U-18 reprezentaciju, te 2018. godine na Europskom prventsvu u Rumunjskoj za U-20 reprezentaciju Hrvatske.

- Pave je darovit, mlad igrač koji bi se trebao dobro uklopiti u naš mlad tim i sustav igre kojim želimo igrat. Nadam se da će našem klubu pomoći u ostvarenju zacrtanih ciljeva te ostvariti značajan napredak u svojoj igri, rekao je trener Vrijednosnica Domagoj Kujundžić.

Podsjetimo, Šibenku je već napustio talentirani Toni Nakić, istina uz odštetu, koji je odšetao u Cibonu, a sveznajući košarkaški kuloari sve glasnije govore i o zanimanju novog ABA 2-ligaša Podgorice za talentiranu braću Tomislava i Zvonimira Ivišić.