Hrvatska
Pavićević uoči gostovanja Mornara na Višnjiku: Svaka utakmica u Zadru je nešto posebno

Pavićević uoči gostovanja Mornara na Višnjiku: Svaka utakmica u Zadru je nešto posebno

Autor: R.I.

Kakav respekt!

U petak s početkom u 20 sati Zadrani u 18. kolu ABA lige dočekuju momčad Moranar. Uoči dolaska u Zadar trener Barana Mihailo Pavićević biranim je riječima crnogorskim novinarima govorio o Zadru.

- Mnogo puta sam govorio da je svaka utakmica u Zadru nešto posebno. Zadar je grad košarke. Uvijek nastupamo sa velikom dozom emocija kad igramo u Zadru i pružamo neki svoj maksimum. Ova utakmica je jako važna i za njih i za nas. Oni se bore za goli život, svaka pobjeda im je suho zlato, mi se borimo da ponovimo povijesni uspjeh i opet se plasiramo u doigravanje. Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Tri od četiri prvoplasirane ekipe su izgubile u Zadru, tako da znamo šta nas čeka. Mi nemamo kud nazad, samo su nam pobjede u igri do kraja i to svih pet ako se mislimo dokopati Play Offa. Ali, ponavljam, bit će izuzetno teško.

S jednakom dozom respekta utakmicu je najavio ljubimac barske publike Vukota Pavić. 

- Volim igrati u pravoj košarkaškoj atmosferi kakva je u Zadru. Neće nam biti lako. Zadranima gori pod nogama, ali i nama je pobjeda neophodna. Ukoliko ponovimo igru kao na tri posljednje utakmice protiv Primorske, Cedita Olimpije i FMP-a, mislim da imamo dobre šanse da još jednom slavimo u Zadru. Važno je da budemo kompletni i da damo sve od sebe.

Mornar ima čak šestoricu ozljedama načetih igrača, no kako je i sam Pavićević rekao, svi će oni stisnuti zube i dati sve od sebe za pobjedu Mornara na Višnjiku.