Hrvatska
Pazite se Pazina i Guština!

Pazite se Pazina i Guština!

Autor: KK Dubrovnik

Kadeti Pazina upisali su pobjedu u Dubrovniku (67:89) u 5. kolu Jedinstvene kadetske lige.

Košarkaši Pazina upisali su pobjedu u Dubrovniku (67:89) u 5. kolu Jedinstvene kadetske lige.                                        

Dubrovnik – Pazin 67:89 (18:23, 11:27,18:23, 20:16)

Neočekivano uvjerljiva, ali potpuno zaslužena pobjeda košarkaša Pazina u Dubrovniku u susretu 5. kola Jedinstvene kadetske lige. Mladi košarkaši iz Istre vodili su u 3. minuti 10:3 nakon trice Guština, domaćini serijom 13:2 došli su do najveće prednosti na utakmici sredinom prve četvrtine (16:12).

Gosti su pitanje pobjednika riješili u idućih 10 minuta i 12 sekundi, postigli su 26, a primili samo četiri poena za 38:20 u 15. minuti. Sve je pokušao domaći trener Pero Jejina, ali protiv Pazina nije imao raspoloženog igrača.

Gvido Guštin prvo ime susreta s čak 33 poena uz šut 14-18 i 16 skokova. U redovima KK Dubrovnik najefikasniji Antonio Petrović s 29 poena.

Pero Jejina, trener KK Dubrovnik:

„Potpuno zaslužena pobjeda Pazina i sve čestitke gostima. Ovo je bila naša najgora igra do sada. Nijedan igrač nije odigrao ni približno svojim mogućnostima. Okrećemo se gostovanjima idući vikend. Možemo i moramo puno bolje!“

Dario Lukšić, trener KK Pazin

„Jednostavno smo više željeli pobjedu. Čestitke svim igračima na korektnoj utakmici, a bravo za ono što su pokazali moji mladići. Imali smo prednost u skoku i to smo znali iskoristiti. Taktički smo baš mudro odigrali, zaustavili najveće adute u domaćoj igri. Svi se možemo složiti, zaslužena pobjeda.“