Hrvatska
Pet momčadi prijavilo 47 slučajeva zaraze, odgođene četiri utakmice ABA lige, ne igra ni Zadar

Pet momčadi prijavilo 47 slučajeva zaraze, odgođene četiri utakmice ABA lige, ne igra ni Zadar

Autor: Z.D. Photo: SC Derby

Hoće li doći do privremene pauze?

Zbog širenja zaraze koronavirusom odgođene su četiri utakmice 15. kola ABA lige. 

Utakmica između Igokee i FMP-a, koja je bila zakazana za subotu, 8. siječnja 2022., službeno je odgođena zbog izbijanja zaraze u momčadi Igokee. U testiranju prije utakmice, sedam igrača i dva člana stručnog stožera Igokee bili su pozitivni na COVID-19. 

Utakmica Budućnost - Crvena zvezde koja se trebala igrati u nedjelju, 9. siječnja 2022., odgođena je zbog epidemije u obje momčadi. U testiranju prije utakmice pet igrača i tri člana stručnog stožera momčadi Budućnost VOLI pozitivni su na COVID-19. Istovremeno, devet igrača i tri člana stručnog stožera Crvene zvezde također su imali pozitivne nalaze. 

Utakmica između Zadra i SC Derbyja, zakazana za srijedu 12. siječnja 2022., odgođena zbog zaraze u podgoričkoj momčadi. Zaraženo je osam igrača i dva člana stručnog stožera. 

Utakmica Cedevita Olimpija i Borac, koja je bila na rasporedu u subotu, 8. siječnja 2022., službeno je odgođena zbog izbijanja COVID-19 u momčadi Borca. U testiranju prije utakmice, osam igrača Borca pozitivno je na COVID-19.

Tagovi aba lga