Hrvatska
Petrović: Kao izbornik Brazila pripremam se na Hezonju, a ako ga ne bude...

Petrović: Kao izbornik Brazila pripremam se na Hezonju, a ako ga ne bude...

Autor: Branko Tabak

Aco je kralj Twittera.

Košarkaška Twitter zajednica u Hrvatskoj nije velika, ali je moćna. Okuplja košarkaške trenere, igrače, novinare, navijače, sladokusce...

U zadnje vrijeme najcitiraniji hrvatski košarkaški tviteraš je bivši izbornik Aco Petrović. Prvo je na sebi svojstven način pohvalio igru Šibenke, a samim tim i rad trenera Dženana Rahimića.

- Rijetko me koja utakmica hrvatskog košarkaškog prvenstva može prisiliti da je pogledam do kraja, ali zadnje utakmice Šibenke su u tome uspjele
, napisao je Aco o igri Šibenke, a o šibenskom strategu ovo:

- Ako ti svi igrači igraju na gornjoj granici kvalitete( neki i preko), onda mislim da kredit ide i treneru. Govorim o Rahimiću, treneru Šibenke.

Potom je Petrović iz utrka za naslov prvaka Hrvatske izbacio Cibonu. Prilično elegantno. 

- Bit će zanimljivo finale PH u košarci! Kao i sezone 2007/08, Zadar-Split!

Ubrzo se malčice korigirao, odnosno umirio duhove pod Tornjem.

- Nakon što sam vidio utakmicu sa Partizanom, sada sam odslušao i intervju Jovanovića na SPTV i moram reći da me sve više uvjerava da je to dobro rješenje za Cibose.

Najnovijom objavom Petrović je okrznuo HKS i izbornika Veljka Mršića i pohvalio igru Marija Hezonje:

- Kao izbornik Brazila pripremam se da će i Mario Hezonja biti prisutan na predolimpijskom turniru u Splitu. Ukoliko ne bude jedna briga manje.


Aco točno zna kako koristiti Twitter i koju objavu pustiti vani. Svakim novim tvitom pokazuje nam koliko bi hrvatski košarkaški prostor bio dosadnjikav bez njegovog djelovanja.

Veselimo se novim objavama!