Hrvatska
Pitanje dana u Sinju: Sa Svalinom i Vučićem na Zabok ili bez njih?

Pitanje dana u Sinju: Sa Svalinom i Vučićem na Zabok ili bez njih?

Autor: Ferata.hr

Pobjeda se nameće kao imperativ.

Košarkaši Alkara će u četvrtom kolu prvenstva treći put biti domaćini, ovog puta Zaboku. Pobjeda na domaćem terenu se nameće kao imperativ, ali ozljede su i dalje velik remetilački faktor u pripremi utakmice…

Alkar je u dosadašnja tri kola upisao jednu pobjedu, onu iz prvog kola protiv Kaštela, zatim je očekivano poražen od prvaka Cedevite te na koncu i od pomlađenog Zagreba, što je nekako i najbolniji poraz s obzirom na to da je dojam kako se iz tog dvoboja moglo puno više dobiti.

No, što je tu je. Svaka nova utakmica prilika je i za nove bodove, a jednako tako treba gledati i na ovu protiv Zaboka. Gosti su u prvom kolu pretrpjeli domaći poraz od Šibenika, zatim i gostujući od Zadra, da bi u međuvremenu pomalo iznenađujuće uvjerljivo slavili u Osijeku.

“Svaka je utakmica važna, pogotovo domaća. Naš cilj je pobjeda, tu dileme nema i dat ćemo sve da tako i bude. Zabok je vrlo dobra momčad, spoj mladosti i iskustva, a koliko su dobri pokazali su u utakmici protiv Osijeka. Ono što budi optimizam jest činjenica kako su moji igrači domaće utakmice odigrali na visokom nivou i očito im godi taj veliki vjetar u leđa koji im šalje naša publika”, kazao je trener Kujundžić uoči susreta.

Problema s ozljedama tijekom tjedna imali su Ivan Svalina i Kristijan Vučić i njihov nastup ostat će pod znakom pitanja sve do pred sam susret koji se igra u subotu s početkom u 19,30 sati.