Hrvatska
Plantaka i u Alkaru prati smanjena rotacija

Plantaka i u Alkaru prati smanjena rotacija

Autor: Ferata.hr Photo: Ferata.hr

Nakon 20-ak dana pauze košarkaši Alkara nastavljaju s prvoligaškim obvezama, a protivnik sinjske momčadi ovog četvrtka je Cibona…

S dvije pobjede na kontu Alkar putuje u Zagreb bez ikakvog imperativa i svjestan da protiv zagrebačke momčadi baš i nema osobitih šansi. Istini za volju, Cibona je kao veliki favorit ušla i u susret protiv Hermesa i na kraju pretrpjela šokantan poraz, piše portak Ferata.hr

Svoju službenu premijeru na klupi sinjske momčadi imat će novi trener Neven Plantak koji je dan uoči susreta kazao:

“Cibona je favorit, tu dileme nema. Ne idemo s bijelom zastavom, borit ćemo se koliko to budemo mogli i osobno ću biti zadovoljan ako mi sami odigramo na gornjoj granici naših mogućnosti. Imali smo kroz tjedan dosta ozlijeđenih igrača, smanjena nam je rotacija i vidjet ćemo s čim ćemo raspolagati na parketu.”

Nastup Mirka Modrića pod velikim je znakom pitanja zbog ozljede lista, dok nešto veće šanse za nastup ima Ivan Svalina kojeg muči stopalo.

Alkaru je puno važnija utakmica koja ga čega druge subote kada u Sinj stiže jedno od ugodnijih iznenađenja lige, Hermes Analitica, jedan od izravnih konkurenata za opstanak.

Utakmica Cibone i Alkara igrat će se u Domu Dražen Petrovića s početkom u 17 sati.