Hrvatska
VIDEO - Pobjeda za navijače: Svaki čovjek koji je došao u dvoranu je zaslužio dodirnuti Krešin pokal

VIDEO - Pobjeda za navijače: Svaki čovjek koji je došao u dvoranu je zaslužio dodirnuti Krešin pokal

Autor: Paulo Sarić

Otkad igram košarku, ovo mi je daleko najemotivniji i najdraži dan u životu.

Osvojio je Ive Ivanov već dva trofeja u karijeri, slovenski kup s Krkom 2016. i naslov prvaka Sjeverne Makedonije 2019. godine, no teško da se išta može usporediti s osjećajem kada u svom gradu, pred više od 8000 gledatelja, podigneš pehar namijenjen pobjedniku Kupa „Krešimir Ćosić“ i prekineš gotovo dvanaestogodišnju sušu.

Protiv najvećeg rivala, u utakmici u koju si ugradio 18 poena, šest skokova i tri asistencije i bio jedan od katalizatora preokreta.

Otkad igram košarku, ovo mi je daleko najemotivniji i najdraži dan u životu. Od srca se zahvaljujem ljudima što su došli u ovako velikom broju. Svi smo se naježili kada smo čuli huk s tribina dok smo istrčavali na zagrijavanje – kazao je nakon utakmice kapetan Zadra i dodao – ovo je jako važna pobjeda i jako važan trofej kako za klub tako i za navijače. Još jednom im hvala od srca.


Osjećaj kada s peharom namijenjenom pobjedniku natjecanja koje ima posebno mjesto u srcu Zadrana trčiš prema navijačima, ni s čim se ne može usporediti.

To je neopisivo. Iz Zadra sam i točno znam što tim ljudima znači ovaj trofej. Za naježiti se... Od srca im hvala. Svaki čovjek koji je došao u dvoranu je zaslužio da dodirne Krešin pokal – poručio je Ivanov.

Brojni su i dobili tu priliku, kako u dvorani tako i na gradskim ulicama na kojima je slavlje trajalo do dugo u noć.