Hrvatska
Regija
Ženska košarka
Počele su prijave za Adria Baskeball Youth Tournament, osigurajte svoje mjesto na vrijeme

Počele su prijave za Adria Baskeball Youth Tournament, osigurajte svoje mjesto na vrijeme

Autor: BB.hr Photo: Adria Basketball Youth Tourrnament

Na drugom izdanju broj prijava je premašio kapacitete, zato budite brzi

3. izdanje ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENTA u Poreču

29.03.-01.04.2024


ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENT je međunarodni košarkaški turnir koji se održava u Poreču za vrijeme Uskršnjih praznika. Turnir je namijenjen za košarkaške ekipe u ženskoj i muškoj konkurenciji te je internacionalnog karaktera. Do sada su na turniru nastupale ekipe iz osam zemalja: Hrvatske, Danske, Finske, Slovenije, Srbije, Izraela, Italije i Mađarske. 

Sami turnir je zamišljen kao festival košarke te donosi pregršt zanimljivih utakmica i puno zabave u internacionalnom okruženju. Ekipama je posebno zanimljivo što se u kratkom periodu mogu odmjeriti protiv različitih košarkaških stilova igre te vidjeti gdje se nalaze u odnosu na Europsku konkurenciju.

Format turnira je prilagođen snazi pojedinih ekipa budući da ekipe mogu birati da li se žele natjecati u ELITNOM dijelu turnira ili u COMPETITION dijelu turnira.

Sve ekipe su smještene unutar odmarališta Zelena Laguna što pruža mogućnost za zabavu unutar odmarališta te u samom gradu Poreču koji se nalazi na nekoliko kilometara od odmarališta.

Registracije su otvorene za ženske ekipe U13/U15/U17 te muške ekipe U13/U15/U17/U19.

Sve detalje možete saznati putem web stranice turnira www.adriabasketball.com a možete zatražiti i dodatne informacije i brošuru putem maila info@adriabasketball.com .

'Pozivamo sve zainteresirane ekipe da osiguraju svoje mjesto na vrijeme budući da su kapaciteti ograničeni.  

Za turnir 2023. nismo mogli uvrstiti sve zainteresirane ekipe budući da su se javili prekasno tako da svako preporučujemo raniju prijavu i osiguranje vašeg mjesta na turniru', poručili su organizatori.