Hrvatska
Počinje prodaja ulaznica za Krešin kup

Počinje prodaja ulaznica za Krešin kup

Autor: Paulo Sarić

Prva dva dana prodaja će se vršiti na prodajnim mjestima Eventima, dok će od četvrtka ulaznice biti moguće nabaviti i na kioscima ŠC Višnjik.

Dvoboj Zadra i Cibone igran je u predvečerje Kupa „Krešimir Ćosić“. Grad košarke dobio je organizaciju natjecanja koje nosi ime po velikanu ne samo zadarske i hrvatske, već i europske košarke točno 20 godina nakon prvog kupa koji je nosio ime Big Kresha održanog 1998. godine upravo u Zadru kada je dalmatinski klub došao do svog prvog trofeja u samostalnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj.

Stoga je direktor KK Zadar Željko Žilavec odlučio upoznati javnost s cijenama i modalitetom nabave karata za nadolazeći turnir.

- Jučer smo saznali sve informacije vezane za prodaju karata za Kup „Krešimir Ćosić“. Sama prodaja će krenuti danas popodne i odvijat će se na prodajnim mjestima Eventima, a od 8. veljače će krenuti i na prodajnim mjestima ŠC Višnjik – rekao Žilavec i dodao - godišnji pretplatnici imaju pravo rezervacije karata za kup susrete tako da im je njihovo mjesto osigurano. Period rezervacije tih mjesta traje do 12. veljače, a od 14. veljače karte idu u slobodnu prodaju.

Premda KK Zadar nije jedini organizator natjecanja, cijene karata će biti iste kao za utakmice kluba domaćina.

- Cijena dnevnih karata će iznositi 30, odnosno 40 kuna dok će paketi karata koštati 100, odnosno 130 kuna za sva četiri dana natjecanja – zaključio je direktor zadarskog kluba.

Kup „Krešimir Ćosić“ počinje u srijedu 14. veljače u 17 sati utakmicom zagrebačkih suparnika KK Cedevita i KK Zagreb, a prvi se dan sastaju i GKK Šibenik i KK Zabok s početkom u 19:30, dok će u četvrtak 15. veljače snage odmjeriti KK Škrljevo i KK Cibona (17 sati) te KK Zadar i KK Sonik Puntamika u večernjem terminu.